In memoriam

Guido Jacob

Oprichter en hoofdtrainer van Kicking Time Baasrode.

Voor 2000 trainde Guido bij de Thaiboksclub High Five te Baasrode. Hij deed in naam van deze club talloze wedstrijden. Toen de eigenaar van High Five in 2000 aangaf dat hij de club ging stopzetten, nam Guido de club over en startte hij onder de nieuwe naam Kicking Time zijn eigen club op.

Guido werd met de jaren een ervaren trainer, die met veel passie zijn liefde voor de sport doorgaf. Iemand die er in slaagde om zijn kampers altijd net dat tikkeltje verder te laten gaan, dan dat ze zelf voor mogelijk hielden.

Om het in de woorden van zijn echtgenote te zeggen: “Hij deed iets met een mens.”

Het respect en de bewondering voor zijn fighters was erg typerend voor hem. Geen wedstrijd ging voorbij zonder dat Guido de feedback kreeg dat hij te enthousiast of te luidruchtig was in de hoek van de ring. De trots bij winst was altijd heel groot en bij verlies wist hij perfect hoe hij dit kon laten dienen als leermoment.

Bovenop zijn trainerscapaciteiten was Guido ook een goede vriend, een helpende hand, een feestvierder en een grappenmaker binnen de club. Zijn fighters missen hem!

“in iedere traan van verdriet glinstert een mooie herinnering”

In de fotogalerij staan een aantal mooie foto’s ter herinnering.